Incovi va a la feina en bicicleta!

Incovi va a la feina en bicicleta!

El passat dia 30 de maig, la nostra empresa va posar en marxa el pla “Anem a la feina en bici”, projecte de mobilitat personal sostenible per totes les feines que Incovi està portant a terme dins la ciutat de Girona. Fem una ciutat més sostenible i Anem a la feina en bici, formen part de les accions que estem portant a terme com a reforç i acompanyament de les activitats professionals pròpies de l’empresa.

En ciutats com Girona, el desplaçaments del personal de l’empresa es portarà a terme en bicicleta, ja sigui pels residents a la ciutat com pels que venen a treballar amb vehicle motoritzat des de fora. En el cas d’aquests darrers, l’entrada a la ciutat es farà amb vehicles compartits fins els aparcament dissuasoris existents a les afores del centre, i des d’allà i fins el lloc de treball i entre els diferents centres  es faran amb bicicleta, facilitant la mobilitat i els temps empleat en aquestes tasques.

Aquestes accions contribuiran de forma especial a aconseguir els objectius de reducció d’emissions de CO2 del conjunt dels desplaçaments del personal de l’empresa. Aquest pla de mobilitat pretén reforçar l’esperit de respecte i millora del medi ambient d’Incovi, empresa especialitzada en la construcció sostenible, la rehabilitació energètica d’edificis, les eco-reformes de la llar i el desenvolupament de noves formes d’accés a l’habitatge.

Un pla amb “Èxit”

El finançament d’aquesta primera etapa del pla, consistent en l’adquisició de sis bicicletes, s’ha portat a terme a partir d’una iniciativa de valorització i venda de residus de la construcció i rehabilitació d’edificis integrada en els protocols de gestió del sistema ISO- 14001 que té implantat i certificat l’empresa.

A més a més, les cinc primeres  bicicletes del projecte, s’han adquirit al Grup Èxit, aliança d’empreses d’economia social integrat per l’empresa d’inserció laboral ECOSOL de Càritas i les Fundacions Drissa i Ramon Noguera. L’acte d’entrega, realitzat a les instal·lacions de la botiga outlet La Fundació de Mas Xirgu el passat 30 de maig, el va fer la seva representant, la Sra. Pepita Perich, directora del Grup Fundació Ramon Noguera.

Esperem que ben aviat podem fer més gran aquesta iniciativa i ampliar el parc de bicicletes per anar a la feina. Us deixem amb un muntatge on podreu veure el personal d’obra d’Incovi provant les bicicletes noves i l’acte d’entrega a la botiga de la Fundació.

Deixa un comentari