Incovi participa a la Oxfam Trailwalker 2015 Olot-Sant Feliu de Guíxols

Incovi participa a la Oxfam Trailwalker 2015 Olot-Sant Feliu de Guíxols

L’equip d’Incovi Trailwalker “fem un món més sostenible” integrat pels corredors Anna Puig, Dani Cebrian, Loren Arteche i Ainhoa Coll va participar els dies 18 i 19 d’abril a la cinquena edició de la Oxfam Trailwalker sota el lema “100 Km i una causa”.

Els 4 participants van completar la cursa amb l’ajuda del seu equip de suport format per Irene Lopez i Julia del Val, aportant a la causa d’Oxfam la quantitat de 1.771 euros en concepte de donatiu per poder portar a terme projectes de col·laboració, ajuda humanitària i lluita contra la fam i la pobresa en més de 50 països d’arreu del món.

Esperem poder seguir presents en aquesta iniciativa en les properes edicions i ajudar amb aquesta acció a fer un mon més just i sostenible.

 

Deixa un comentari