Incovi crea la postimmobiliària Monapart Girona

Incovi crea la postimmobiliària Monapart Girona

En els darrers dos anys hem tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà les necessitats i inquietuds de molts de vosaltres, que us adreçàveu a Incovi amb la intenció d’adquirir un habitatge diferent. Aquest coneixement sempre ha estat una motivació especial en la nostra feina diària, fet que ens ha ajudat a millorar les nostres propostes.

Fruit de la voluntat de completar els nostres serveis d’acompanyament en tot aquest procés, també hem cregut que calia donar una millor resposta a l’hora de trobar una bona sortida al vostre habitatge actual, ja sigui per vendre’l  o per llogar-lo.

És per aquest motiu, i sempre mantenint l’esperit d’innovació que ens identifica, que ens hem decidit a fer un pas endavant i posar en marxa un nou  projecte d’agència immobiliària que treballarà al costat d’Incovi per tal de poder completar els nostres serveis.

Aquesta és la raó per la qual hem creat MONAPART GIRONA, una agència especialitzada en la venda i lloguer d’habitatges especials per a gent especial. MONAPART va néixer a Barcelona fa uns anys amb la intenció d’oferir els serveis habituals d’una agència immobiliària de forma diferent, especialitzant-se en la venda i lloguer d’habitatges bonics i diferents als que solem trobar a la majoria de portals immobiliaris. Actualment compta amb agències a Barcelona, València, Alacant i Palma de Mallorca, a més de la que acabem de crear a Girona.

Us seguirem informant de les novetats d’aquest nou i il·lusionant projecte que ens ajudarà a millorar les nostres propostes i serveis.

Deixa un comentari