La premsa es fa ressò dels projectes d’Incovi

La premsa es fa ressò dels projectes d’Incovi

Recentment s’han publicat dues notícies que parlen d’alguns dels projectes que hem engegat des de Incovi. En primer lloc, La Vanguardia menciona les obres de rehabilitació energètica d’edificis que estem realitzant a Girona, en un article que destaca les bones perspectives immobiliàries de la ciutat. També El Mundo s’ha fet ressò de la nova oficina de Monapart que hem obert a Girona, projecte del què us vam parlar fa uns mesos.

Estem molt orgullosos que es parli de les nostres iniciatives a la premsa, fet que demostra que estem tirant endavant idees innovadores amb valor afegit. A continuació us adjuntem els enllaços a les notícies:

La inmobiliaria Monapart abre una nueva oficina en Gerona

Bones perspectives per a la ciutat de Girona

Deixa un comentari