Incovi inicia dos nous projectes de rehabilitació energètica d’edificis d’habitatges a Girona

Incovi inicia dos nous projectes de rehabilitació energètica d’edificis d’habitatges a Girona

L’èxit de les promocions anteriors de rehabilitació dels edificis d’Av. Jaume I i Casa Marull a Girona, pràcticament amb totes les unitats venudes, ha fet que en els darrers mesos haguem buscat nous edificis amb l’objectiu de rehabilitar-los i aconseguir habitatges eficients, sostenibles i a un preu just. Finalment la recerca s’ha concretat en dos projectes situats al centre neuràlgic de la ciutat i que permetran crear habitatges únics i totalment personalitzables.

Rehabilitació energètica d’un edifici de 4 habitatges a la plaça Marquès de Camps de Girona

Una proposta de 3 habitatges de 105 m2 i un àtic-dúplex de 140 m2, tot

neuràlgic de la ciutat, de disseny estructural original i flexible que facilita la personalització total de l’habitatge. Totes les unitats disposen de dues façanes amb molta llum que possibiliten la ventilació natural creuada d’uns habitatges de màxima eficiència energètica, sostenibles i saludables. Possibilitat de disposar de plaça de pàrquing dins la mateixa finca.

Rehabilitació energètica d’un edifici de 3 habitatges al carrer Santa Eugènia de Girona

Projecte de rehabilitació d’ un edifici amb 100 anys d’història situat al centre de la ciutat i emmarcat en un conjunt d’edificis de principis de segle XX ple de personalitat i caràcter. Tots els habitatges disposen de dues façanes de 5 metres d’amplada, una amb orientació sud, i un pati arquitectònic amb mur vegetal, funció bioclimàtica i vistes obertes sense veïns. La resposta a l’edifici actual de 2 plantes d’alçada i el repte d’afegir una proposta innovadora i de contrast per assolir 4 alçades donen com a resultat un projecte de 2 habitatges de 135 m2 en planta i un habitatge tipus àtic-dúplex de 200 m2, que converteixen aquest edifici en un exercici de comunió de tradició i tècnica amb l’objectiu d’aconseguir habitatges eficients, saludables i 100% personalitzables.

Com ja hem fet en projectes anteriors, els dos edificis comptaran amb la màxima qualificació energètica i es construiran d’acord amb el model de construcció sostenible Eco8, segell que certifica la qualitat ambiental dels habitatges rehabilitats. Si esteu interessats en participar en aquests projectes, podeu enviar un correu a info@incovi.com o trucar-nos al 972220594 i us resoldrem qualsevol dubte que tingueu.

This Post Has 2 Comments

  1. Montserrat Fort Gavaldà

    Els felicito per la construcció de vivendes pràcticament ecològiques.

    1. Incovi

      Gràcies pel comentari!

Deixa un comentari