L’edifici Jaume I guanya el premi dels usuaris als Green Building & City Solutions Awards 2016

L’edifici Jaume I guanya el premi dels usuaris als Green Building & City Solutions Awards 2016

Estem molt orgullosos d’anunciar que el nostre projecte de rehabilitació energètica de l’Av. Jaume I de Girona ha guanyat el premi dels usuaris en l’apartat de projectes construïts a Espanya dels  Green Building & City Solutions Awards 2016.

L’edific Jaume I és el primer edifici urbà rehabilitat amb certificació energètica A de Girona realitzat d’acord amb el model de construcció sostenible Eco8 i creat a partir de la col·laboració amb els usuaris finals dels habitatges. Un projecte compartit, sostenible, eficient i totalment personalitzable, pensat per millorar l’entorn i la felicitat dels seus usuaris.

Deixa un comentari