Incovi participa a les Jornades Habitatge i futur sostenible: Un repte per al sector

Incovi participa a les Jornades Habitatge i futur sostenible: Un repte per al sector

Els dies 8 i 9 de febrer de 2017 tindran lloc les jornades tècniques ‘Habitatge i futur sostenible: Un repte per al sector‘ a l’edifici PI de l’EPS (Escola Tècnica Superior de la Universitat de Girona). Josep Maria Coll, gerent d’Incovi i President del GIPCE (Gremi de Promotors i Constructors d’edificis de Girona), participarà en la presentació i cloenda de les jornades.

Aquesta trobada entre futurs tècnics, professors, promotors i constructors i empreses proveïdores de productes i sistemes s’organitza per a revisar a fons els models actuals d’habitatge amb la finalitat de formular noves propostes per a un habitatge més respectuós amb el medi ambient i amb el seu usuari. En el decurs de la jornada també tindrà lloc un concurs d’idees sobre casos reals del mercat.

En les sessions es parlarà de productes i sistemes que redueixen l’impacte de l’edificació en el medi ambient (ceràmica ecològica, nous formigons i aïllants, façanes verdes, cases prefabricades, construcció amb fusta…) i arquitectes especialitzats en construcció ecològica explicaran els seus projectes (Gabriel Barbeta, David Tapias, Bet Capdaferro, HARQUITECTES… ).

La inscripció és gratuïta pels associats al GIPCE (Gremi de Promotors i Constructors d’edificis de Girona) i el personal i estudiants de la UdG (Universitat de Girona).

 

Deixa un comentari