Completada la primera fase de pre-vendes de l’edifici de Ronda Ferran Puig nº7

Completada la primera fase de pre-vendes de l’edifici de Ronda Ferran Puig nº7

Fa uns mesos us anunciàvem la creació de dos nous projectes de rehabilitació energètica d’edificisa la ciutat de Girona: un situat a Ronda Ferran Puig nº7, al costat de la Plaça Marquès de Camps, i l’altre al Carrer Santa Eugènia nº 36.

Ja podem anunciar que aquest mes hem completat amb èxit l’objectiu de trobar compradors pels diferents habitatges disponibles del projecte de Ronda Ferran Puig nº7 i, per tant, podrem tirar endavant aquesta iniciativa en breu.

Volem agrair l’interès que esteu demostrant per les nostres propostes i des d’Incovi seguirem treballant en la mateixa direcció per poder compartir nous projectes que encaixin amb les vostres necessitats. La vostra confiança és una motivació fonamental per fer créixer la nostra proposta de valor i seguir perseguint el repte d’oferir propostes d’habitatges 100% personalitzables, eficients i sostenibles.

En l’apartat “Projectes” de la nostra web trobareu totes les iniciatives d’aquest tipus en les que estem treballant, com el ja mencionat projecte al Carrer Santa Eugènia nº 36 de Girona, del qual encara no hem tancat la primera fase de pre-vendes.

Us recordem que si esteu interessats en la creació o rehabilitació d’habitatges, us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@incovi.com o al telèfon 972220594 i us ajudarem a poder tirar endavant els vostres projectes.

Un cop més, agrair-vos el vostre interès i participació!

Deixa un comentari