Incovi a la presentació del projecte Construcció Connectada al Col·legi d’Arquitectes de Girona

Incovi a la presentació del projecte Construcció Connectada al Col·legi d’Arquitectes de Girona

El dimarts 28 de març es va celebrar la Jornada dedicada a la sostenibilitat en edificis residencials en què vam presentar el projecte d’habitatges que vam realitzar a Gran Via Jaume I de Girona, el primer edifici realitzat d’acord amb el model de construcció sostenible ECO8. La conferència també va servir per conèixer el Sistema d’estructura de fusta de Verdaguer Germans i el model de certificació ECO8, que va presentar Antoni Márquez Briones, President de l’Associació Catalana de Construcció Sostenible.
La Jornada era el primer acte del projecte ‘Construcció Connectada’, iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Girona amb l’objectiu de reconvertir el sector de la construcció i enfocar-lo cap a la rehabilitació i l’edificació sostenible i intel·ligent.  La proposta ha estat subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals 2016 i compta amb la participació de nombroses entitats relacionades amb el sector de la construcció i la sostenibilitat de Girona.

Incovi és un dels impulsors d’aquesta iniciativa, ja que el nostre gerent, Josep Maria Coll, és també el president el Gremi de Promotors i Constructors d’Edificis de Girona i el vicepresident de l’Associació Catalana de Construcció Sostenible, entitats col·laboradores amb una participació molt activa. També hi és molt present el model de construcció sostenible ECO8, projecte que vam iniciar fa uns anys conjuntament amb altres entitats.
A continuació podeu veure el vídeo de la nostra ponència:

Deixa un comentari