Comencen les obres de l’edifici d’habitatges de la Travessia de l’Auriga 6 de Girona

Aquest setembre iniciarem les obres de rehabilitació energètica de l’edifici de Travessia de l’Auriga 6 de Girona, que permetrà obtenir vuit habitatges de 50 a 120 m2 i un local en planta baixaLa realització del projecte d’acord amb el model de construcció sostenible ECO8 certifica la qualitat ambiental dels habitatges rehabilitats, que compten amb la màxima qualificació energètica A.  

L’edifici, situat al centre neuràlgic de la ciutat, té una geometria regular i flexible que facilita la personalització dels habitatgesEls pisos de la planta superior disposen de terrasses i una coberta inclinada que amplia el volum interior.  Existeix la possibilitat de disposar de plaça de pàrquing dins la mateixa finca. 

Actualment queden disponibles 4 habitatges d’aquesta promocióSi esteu interessats en adquirir-ne un, podeu enviar un correu a info@incovi.com o trucar-nos al 972220594. Us deixem amb algunes imatges del projecte:

 

Deixa un comentari