Finalitzada la rehabilitació energètica de l’edifici de Ronda Ferran Puig nº 7 de Girona

Finalitzada la rehabilitació energètica de l’edifici de Ronda Ferran Puig nº 7 de Girona

Recentment hem acabat l’obra de rehabilitació energètica d’un edifici a la Ronda Ferran Puig nº 7 de Girona, que inclou tres habitatges de 105 m2 i un àtic-dúplex de 140 m2, tots amb àmplies terrasses, possible gràcies a la intervenció en un edifici situat al centre neuràlgic de la ciutat. Totes les unitats disposen de dues façanes amb molta llum que possibiliten la ventilació natural creuada d’uns habitatges de màxima eficiència energètica, sostenibles i saludables.

 

Un dels elements més destacats del projecte són els elements de regulació solar tipus venecianes que hem utilitzat a la façana posterior de l’edifici, que creen uns espais exteriors amb protecció solar flexible, un exemple paradigmàtic d’arquitectura passiva. Com ja hem fet en altres edificis, hem reforçat l’aïllament en totes les façanes i cobertes, aconseguint habitatges de molt baix consum i alt confort tèrmic.

Els habitatges comptem amb un sistema de calefacció per terra radiant amb caldera de condensació, un dels sistemes més eficients que trobem actualment al mercat. L’edifici incorpora plaques solars per generació i acumulació d’aigua calenta, en dipòsits acumuladors d’inèrcia. A més, s’ha utilitzat il·luminació de baix consum en tots els habitatges.

En resum, un exemple més de com es pot millorar el nostre parc immobiliari existent aplicant els principis de l’arquitectura sostenible, creant nous habitatges eficients i sostenibles al centre de la ciutat. Podeu veure més imatges del projecte aquí.

Si voleu reduir el consum energètic o d’aigua dels vostres habitatges i convertir-los en cases ecològiques i eficients, envieu un correu a info@incovi.com i us resoldrem qualsevol dubte que tingueu. Si voleu construir-vos una casa ecològica d’obra nova també ens podeu enviar un correu detallant el projecte que voleu dur a terme i us assessorarem en els millors sistemes a utilitzar.

Deixa un comentari