El projecte d’Apartaments SF18 guanya el Premi al Millor Allotjament Turístic Accessible de Girona

El projecte d’Apartaments SF18 guanya el Premi al Millor Allotjament Turístic Accessible de Girona

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava- Pirineu de Girona ha lliurat recentment els Premis Gironins d’Apartaments i Vil·les de Vacances, que s’impulsen per primera vegada amb l’objectiu de mostrar la diversitat, la qualitat i l’excel·lència dels apartaments i dels habitatges d’ús turístic de les comarques gironines.

El guanyador del premi al millor allotjament turístic accessible ha estat pels apartaments de l’Avinguda Sant Francesc 18 de Girona, projecte de rehabilitació integral d’un edifici que vam realitzar des d’Incovi. Una intervenció que va permetre crear habitatges més eficients i  adaptats a les necessitats actuals, gràcies a la introducció d’aïllament tèrmic per l’interior de façana, la renovació de les instal·lacions i un disseny que posa l’accent en l’accessibilitat de tots els espais.

És un orgull haver col·laborat en aquest projecte i volem felicitar als guanyadors del Premi. En aquest enllaç podeu conèixer en més detall el projecte:  Rehabilitació energètica d’edifici de 4 habitatges a Avinguda Sant Francesc 18 de Girona

Deixa un comentari