Incovi us desitja Bon Nadal i un Feliç 2020!

Incovi us desitja Bon Nadal i un Feliç 2020!

Tal i com és tradició, volem aprofitar aquesta felicitació per donar-vos algunes idees per celebrar les festes de Nadal de manera més sostenible. Aquest any us proposem un recull de decoracions de nadal fetes amb materials reciclats.

Ara que l’emergència climàtica ocupa totes les portades, hem de ser més conscients que mai del perjudici que genera la nostra activitat a la Terra. Des d’Incovi portem anys apostant per l’arquitectura sostenible i la rehabilitació energètica del  patrimoni existent per reduir l’impacte ambiental dels nostres edificis.  Tots podem col·laborar per revertir la situació actual del planeta!

Des de la confiança i la força que ens heu donat, us desitgem Bon Nadal i un Feliç 2020.

Arbres de Nadal amb revistes antiquades

 

Calendari d’Advent de cartró reciclat

 

Arbre de Nadal amb llibres

 

Decoració de Nadal amb estrelles de cartró

 

Decoració per l’arbre de Nadal amb xapes de refrescos

Deixa un comentari