Girona tindrà l’edifici en què li agradaria viure Greta Thunberg

Girona tindrà l’edifici en què li agradaria viure Greta Thunberg

Aquest mes hem començat les obres de rehabilitació de l’edifici situat al carrer Santa Eugènia 36 de Girona, una construcció amb 100 anys d’història situada al centre de la ciutat. Un cop finalitzat, es convertirà en el primer bloc de pisos de la ciutat que produirà la seva pròpia energia i que, a més, utilitzarà materials no contaminants.

En aquest enllaç podeu veure l’article que Ràdio Ser Girona va dedicar la projecte:

Girona tindrà l’edifici en què li agradaria viure Greta Thunberg

Unes plaques solars a la coberta garantiran la meitat de l’energia necessària per l’edifici, que també tindrà un pati arquitectònic amb mur vegetal, funció bioclimàtica i vistes obertes sense veïns. La realització del projecte d’acord amb el model de construcció sostenible ECO8 certificarà la qualitat ambiental dels habitatges rehabilitats, que comptaran amb la màxima qualificació energètica A.

El bloc tindrà tres habitatges: 2 habitatges de 130 m2 en planta i un habitatge tipus àtic-dúplex de 200 m2. Els usuaris podran personalitzar totalment l’espai on viuran: distribució, acabats, qualitats, instal·lacions, etc. Un concepte d’habitatge innovador que permet gaudir d’una llar feta a mida.

En aquest enllaç podeu obtenir més informació del projecte:

Edifici de 3 habitatges de 130 m2 a Carrer de Santa Eugènia 36 de Girona

Si voleu convertir el vostre habitatge en una casa ecològica o simplement us esteu plantejant una millora de l’aïllament de façana, envieu un correu a info@incovi.com i us resoldrem qualsevol dubte que tingueu. Si voleu construir-vos una casa ecològica d’obra nova també ens podeu enviar un correu detallant el projecte que voleu dur a terme i us assessorarem en els millors sistemes a utilitzar.

Deixa un comentari