Avantatges d’utilitzar una pintura ecològica per la vostra salut

Avantatges d’utilitzar una pintura ecològica per la vostra salut

Pintar l’interior de casa nostra és una oportunitat per millorar la nostra salut. En aquest post us expliquem la diferència entre les pintures convencionals i les pintures ecològiques, així com perquè les pintures ecològiques estan en auge i són una opció molt recomanable.

Una pintura classificada com «ecològica», és una pintura que a estat dissenyada explícitament per tenir nivells molt baixos de COV’s (Components orgànics volàtils), components que contenen substàncies químiques com el carboni. Els COV’s són perjudicials per la nostra salut i poden causar reaccions al·lèrgiques, marejos, dolors estomacals, fatiga o mal de cap.

A part del tema dels COV’s, les pintures ecològiques de calç ofereixen altres avantatges:

  1. La pintura convencional, tot i que li afegim molts additius per potenciar l’efecte, mai arribarà a el nivell anti-taques ni anti-floridura que ofereixen les pintures de calç.
  2. Les pintures de calç tenen un PH molt alt, pel que no poden crear-se floridura ni taques.
  3. Les pintures convencionals tenen una vida útil més curta comparada amb la pintura de calç, per la qual cosa, al mateix lapse de temps (Per exemple 5 anys), pintes el doble de vegades amb una convencional que amb una de calç, per tant et surt un cost més elevat.
  4. En l’actualitat, estem veient la importància a la protecció contra els bacteris, i les pintures de calç no deixen que es formin bacteris ni virus per la seva PH tan elevat.

Si voleu convertir el vostre habitatge en una casa ecològica o simplement us esteu plantejant una millora de l’aïllament de façana, envieu un correu a info@incovi.com i us resoldrem qualsevol dubte que tingueu. Si voleu construir-vos una casa ecològica d’obra nova també ens podeu enviar un correu detallant el projecte que voleu dur a terme i us assessorarem en els millors sistemes a utilitzar.

 

Deixa un comentari