Incovi crea un projecte de 3 habitatges a Girona que generaran la seva pròpia energia

Incovi crea un projecte de 3 habitatges a Girona que generaran la seva pròpia energia

El projecte de rehabilitació d’un edifici de 3 habitatges de 130 m2 al Carrer de Santa Eugènia 36 de Girona serà un exemple d’innovació i sostenibilitat al centre de la ciutat. Es tracta d’una rehabilitació energètica integral d’un edifici amb 100 anys d’història situat al centre de Girona i emmarcat en un conjunt d’edificis de principis de segle XX ple de personalitat i caràcter.

Un cop acabades les obres, els habitatges resultants podrán generar la seva pròpia energia, gràcies a l’aposta per a l’energies renovables del projecte. Tots els pisos disposaran de dues façanes de 5 metres d’amplada, una amb orientació sud, i un pati arquitectònic amb mur vegetal, funció bioclimàtica i vistes obertes sense veïns.

La resposta a l’edifici actual de 2 plantes d’alçada i el repte d’afegir una proposta innovadora i de contrast per assolir 4 alçades donen com a resultat un projecte de 2 habitatges de 126 m2 en planta i un habitatge tipus àtic-dúplex de 200 m2.

Un nou concepte d’habitatge eficient, sostenible i saludable del que podeu conèixer més detalls en aquest vídeo:

 

Deixa un comentari