5 Consells per a la decoració sostenible d’una casa

5 Consells per a la decoració sostenible d’una casa

Els elements decoratius d’una casa afecten de diverses maneres al medi ambient. Les bones decisions en aquest aspecte poden contribuir a reduir la nostra petjada i a viure de manera més sana i sostenible.

Avui us donarem uns consells bàsics per decorar la vostra casa de manera sostenible i tenir un interior més saludable. Preparats?

1. Treballa amb empreses que produeixin productes ecològics

Pintura, llums, mobles, objectes de decoració… El primer consell per decorar de manera sostenible la teva llar es aliar-te amb empreses que elaborin els seus productes de forma ecològica i responsable amb el medi ambient.

Per això hauràs de verificar l’origen i la composició de tots els productes mostrats als prestatges i aparadors: Deixa’t aconsellar, fes recerca i busca etiquetes oficials que verifiquin la qualitat ambiental dels productes.

2. Substitueix el plàstic i els materials sintètics

El plàstic i els materials sintètics han esdevingut un dels principals problemes per a la salut mediambiental. Per combatre aquest problema és recomanable decorar amb elements naturals com la fusta o teixits de fibres naturals, com el cotó, lli o espart.

Elements decoratius idonis per a una decoració sostenible a la llar i que contribuiran a tenir uns espais interiors més saludables.

3. Recicla o utilitza l’Upcycling

Has sentit a parlar de l’upcycling o supra-reciclatge? És una tècnica que consisteix a donar nova vida a articles vells que ja no es fan servir.

Reparar o reciclar objectes vintage pot atorgar un toc especial a una casa i contribuir a una decoració més eclèctica que tingui en compte el medi ambient. Un element reciclat és un objecte menys que s’ha de fabricar!

4. Utilitza pintura ecològica per a la llar

En els darrers anys, la pintura ecològica per a la llar ha assolit el mateix nivell de qualitat que les pintures tradicionals, incorporant elements sostenibles i biodegradables.

A més de beneficiós per al medi ambient, la pintura tradicional incorpora elements tòxics i nocius per als habitants d’una casa. Escull per a la teva llar opcions sostenibles i beneficioses per a la salut!

5. Col·loca moltes plantes i flors

Una casa sostenible es diferencia dels habitatges ordinaris per l’aspecte natural que desprèn la seva decoració. A més, utilitzar plantes i flors és la solució ideal per afrontar les constants onades de calor i millorar la qualitat de l’aire d’una casa.

Les plantes i les flors als interiors són les representacions per excel·lència d’un compromís ètic amb la causa ecològica!

Conclusions

L’emissió de gasos amb efecte d’hivernacle és una de les causes per les quals el nostre hàbitat s’ha vist descompensat. Aquesta és una realitat que ens demana adoptar noves tendències, especialment dins de la nostra elecció de productes a consumir.

Moltes vegades és més interessant comprar mobles de qualitat, més duradors, i no apostar pels primers preus d’importació. Aposteu per productes km 0 sempre!

Si vols reformar de manera sostenible el teu habitatge o construir una casa sostenible des de zero, envia un correu a info@incovi.com i et resoldrem tots els dubtes. No et tallis!

Deixa un comentari