Vuit habitatges únics al centre de Girona

La rehabilitació integral d’un edifici existent permet obtenir vuit habitatges de 50 a 120 m2 i un local en planta baixa. Edifici amb tres façanes que maximitzen la il·luminació i la ventilació natural dels espais interiors. Els pisos de la planta superior disposen de terrasses i una coberta inclinada que amplia el volum interior. 

L’edifici, situat al centre neuràlgic de la ciutat, té una geometria regular i flexible que facilita la personalització dels habitatges. Possibilitat de disposar de plaça de pàrquing dins la mateixa finca.

Habitatges 100% personalitzables

L’usuari pot personalitzar totalment l’espai on viurà: distribució, acabats, qualitats, instal·lacions, etc. Un concepte d’habitatge innovador que permet gaudir d’una llar feta a mida.

Planta Baixa:

Habitatges Planta Principal:

Habitatges Planta Primera:

Habitatges Planta Segona:

Habitatges Planta Tercera:

Habitatges Planta Quarta:

Mínim consum i màxim confort

La millora de l’aïllament i les instal·lacions en comparació a un edifici convencional redueix la despesa energètica dels habitatges i millora el confort tèrmic dels usuaris.

Un edifici eficient, saludable i ecològic

La realització del projecte d’acord amb el model de construcció sostenible ECO8 certifica la qualitat ambiental dels habitatges rehabilitats, que compten amb la màxima qualificació energètica A.

Com participar en el projecte

Incovi us acompanya durant tot el procés: pre-venda, disseny personalitzat, construcció i gestió de l’habitatge acabat.

Per ampliar informació sobre el projecte ens podeu escriure a info@incovi.com, trucar al 972220594 / 609756691 o omplir el nostre formulari de contacte:

 

La informació comercial dels nostres projectes en curs la trobareu al següent enllaç:

Imatges del projecte