4 habitatges eficients i sostenibles al centre de la ciutat

Projecte de rehabilitació d’un edifici històric situat al centre de la ciutat i emmarcat en un conjunt d’edificis de principis de segle XX ple de personalitat i caràcter.

Tots els habitatges disposen de dues façanes de 5 metres d’amplada, una amb orientació sud, i ventilació natural creuada, elements que proporcionen una gran eficiència energètica i confort tèrmic durant tots els mesos de l’any.

L’edifici està format per un habitatge de 118 m2 amb pati interior privat a la planta primera, dos habitatges de 74 m2 a la planta segona i tercera, i un pis de 61 m2 amb terrassa a la planta 4. 

L’edifici, situat al centre neuràlgic de la ciutat, té una geometria regular i flexible que facilita la personalització dels habitatges. 

Habitatges 100% personalitzables

L’usuari pot personalitzar totalment l’espai on viurà: distribució, acabats, qualitats, instal·lacions, etc. Un concepte d’habitatge innovador que permet gaudir d’una llar feta a mida.

Habitatge Planta Primera:

Habitatges Planta 2 i 3:

Habitatges Planta 4:

Mínim consum i màxim confort

La millora de l’aïllament i les instal·lacions en comparació a un edifici convencional redueix la despesa energètica dels habitatges i millora el confort tèrmic dels usuaris.

Un edifici eficient, saludable i ecològic

La realització del projecte d’acord amb el model de construcció sostenible ECO8 certifica la qualitat ambiental dels habitatges rehabilitats, que compten amb la màxima qualificació energètica A.

Com participar en el projecte

Incovi us acompanya durant tot el procés: pre-venda, disseny personalitzat, construcció i gestió de l’habitatge acabat.

Per ampliar informació sobre el projecte ens podeu escriure a info@incovi.com, trucar al 972220594 / 609756691 o omplir el nostre formulari de contacte:

[simple_contact_form]

La informació comercial dels nostres projectes en curs la trobareu al següent enllaç: