972220594 info@incovi.com

Quatre habitatges únics al centre de Girona

Una proposta de tres habitatges de 105 m2 i un àtic-dúplex de 140 m2, tots amb àmplies terrasses, possible gràcies a la intervenció en un edifici situat al centre neuràlgic de la ciutat, de disseny estructural original i flexible que facilita la personalització total de l’habitatge.

Totes les unitats disposen de dues façanes amb molta llum que possibiliten la ventilació natural creuada d’uns habitatges de màxima eficiència energètica, sostenibles i saludables. Possibilitat de disposar de plaça de pàrquing dins la mateixa finca.

Habitatges 100% personalitzables

L’usuari pot personalitzar totalment l’espai on viurà: distribució, acabats, qualitats, instal·lacions, etc. Un concepte d’habitatge innovador que permet gaudir d’una llar feta a mida.

Planta Baixa:

Habitatges Planta Primera:

Habitatges Planta Segona:

Habitatges Planta Tercera:

Habitatges Planta Àtic i Sobreàtic:

Mínim consum i màxim confort

La millora de l’aïllament i les instal·lacions en comparació a un edifici convencional redueix la despesa energètica dels habitatges i millora el confort tèrmic dels usuaris.

Un edifici eficient, saludable i ecològic

La realització del projecte d’acord amb el model de construcció sostenible ECO8 certifica la qualitat ambiental dels habitatges rehabilitats, que compten amb la màxima qualificació energètica A.

Com participar en el projecte

Incovi us acompanya durant tot el procés: pre-venda, disseny personalitzat, construcció i gestió de l’habitatge acabat.

Per ampliar informació sobre el projecte ens podeu escriure a info@incovi.com, trucar al 972220594 / 609756691 o omplir el nostre formulari de contacte:

Pregunta generalSanta Eugènia 36Ronda Ferran Puig 7Travessia de l’Auriga 6Marquina 4

La informació comercial dels nostres projectes en curs la trobareu al següent enllaç:

Imatges del projecte

Close Menu