Història

Incovi és l’evolució del projecte d’empresa constructora i promotora fundada per la família Coll l’any 1975, que representa ja la quarta generació del grup d’empreses familiars.

Actualment el grup disposa d’oficina d’atenció al públic a la ciutat de Girona i desenvolupa les seves activitats principalment a les comarques de la província de Girona i a la comarca d’Osona, encara que existeix la possibilitat de desplaçar-se a qualsevol ubicació si el projecte ho requereix.

En tots aquests anys el grup s’ha destacat pel tracte i l’atenció continuada amb els seus clients, amb la intenció de poder oferir la millor qualitat del seu servei a través de l’ofici i la feina ben feta.

Aposta per la Qualitat i la Innovació

Incovi disposa de diverses metodologies que ens ajuden a establir protocols de bones pràctiques, aportant millora continuada en els camps de la qualitat, la innovació, la prevenció de la contaminació del medi ambient i la prevenció de danys i deteriorament de la salut. 

Aquests sistemes de gestió implantats es basen en les normes IOS 9001, UNE 166002:2006, ISO 14001 I OHSAS 18001, les quals garanteixen el compliment legal aplicable, a més dels que pugui establir la pròpia organització. 

Tot això és possible gràcies al ferm convenciment per part de la direcció de disposar de sistemes de gestió que ens ajuden a establir els protocols verificables i certificables, amb la finalitat de poder assolir els objectius de la nostra empresa així com oferir un bon servei i vetllar per la satisfacció de les parts interessades.

Especialistes en construcció sostenible

En els darrers anys i fruit de la millora contínua, Incovi ha tingut la oportunitat de treballar en projectes i formar-se en els camps de la sostenibilitat, eficiència i rehabilitació energètica, fet que ens permet ser reconeguts com una empresa especialitzada en construcció sostenible. 

Actualment l’activitat de l’empresa es divideix en dues branques: ESPAIS PER VIURE, a través de la qual oferim habitatges sostenibles i eficients a un preu just i situats en entorns urbans, i SOLUCIONS PER VIURE, on oferim serveis especialitzats en construcció sostenible i rehabilitació energètica. 

Serveis

  • Despatx d’arquitectura

  • Disseny d’edificis eficients i saludables

  • Reformes de la llar

  • Interiorisme

  • Construcció i rehabilitació energètica d’edificis

  • Gestió i manteniment del patrimoni

  • Assessorament immobiliari integral

  • Promoció d’edificis de baix impacte ambiental

Equip professional

 

OFICINA TÈCNICA:

Josep Maria Coll, Gerent i Arquitecte

Cristina Zurutuzar, Administració i Comptabilitat

Marcos Arráez, Responsable de Sistemes i Arquitecte Tècnic

Enric Cabruja, Arquitecte Tècnic, Project Manager i Facility Manager

Xavier Juanola, Arquitecte col·laborador i Facility Manager

Martí Bonada, Arquitecte col·laborador i Comunicació Web

 

PERSONAL D’OBRA:

Santi Perea, Cap d’obra

Jordi Perea, Cap d’obra

+ un equip d’oficials i peons d’obra formats en construcció sostenible