Tres habitatges que generen la seva pròpia energia

Projecte de rehabilitació d’ un edifici amb 100 anys d’història situat al centre de la ciutat i emmarcat en un conjunt d’edificis de principis de segle XX ple de personalitat i caràcter.

Tots els habitatges disposen de dues façanes de 5 metres d’amplada, una amb orientació sud, i un pati arquitectònic amb mur vegetal, funció bioclimàtica i vistes obertes sense veïns.

La resposta a l’edifici actual de 2 plantes d’alçada i el repte d’afegir una proposta innovadora i de contrast per assolir 4 alçades donen com a resultat un projecte de 2 habitatges de 126 m2 en planta i un habitatge tipus àtic-dúplex de 200 m2.

Un nou concepte d’habitatge eficient, sostenible, saludable i que produeix la seva pròpia energia! 

Vistes des de l'edifici al carrer Santa Eugènia

Habitatges 100% personalitzables

L’usuari pot personalitzar totalment l’espai on viurà: distribució, acabats, qualitats, instal·lacions, etc. Un concepte d’habitatge innovador que permet gaudir d’una llar feta a mida.

Habitatge Tipus:

Habitatge Planta Tercera (Àtic-Dúplex):

Mínim consum i màxim confort

La millora de l’aïllament i les instal·lacions en comparació a un edifici convencional redueix la despesa energètica dels habitatges i millora el confort tèrmic dels usuaris.

Un edifici eficient, saludable i ecològic

La realització del projecte d’acord amb el model de construcció sostenible ECO8 certifica la qualitat ambiental dels habitatges rehabilitats, que compten amb la màxima qualificació energètica A.

Com participar en el projecte

Incovi us acompanya durant tot el procés: pre-venda, disseny personalitzat, construcció i gestió de l’habitatge acabat.

Per ampliar informació sobre el projecte ens podeu escriure a info@incovi.com, trucar al 972220594 / 609756691 o omplir el nostre formulari de contacte:

[simple_contact_form]

La informació comercial dels nostres projectes en curs la trobareu al següent enllaç: