Incovi us desitja Bon Nadal i un Feliç 2019!

Incovi us desitja Bon Nadal i un Feliç 2019!

Des de la confiança i la força que ens doneu, us desitgem Bon Nadal i un Feliç 2019!

Aquest any hem fet la felicitació de Nadal a partir de suro reciclat, reuilitzant taps de vi o fragments d’una maqueta. El suro és un material 100% natural i ràpidament renovable que pot ser utilitzat en la construcció sostenible d’edificis. A més, contribueix a la millora del confort interior dels edificis i de l’eficiència energètica gràcies a les seves altes prestacions com a aïllament tèrmic i acústic.

Tal i com és tradició, volem aprofitar per donar-vos algun consell per celebrar unes festes més respectuoses amb el medi ambient. Aquest any hem fet un recull d’elements de decoració de Nadal creats a partir de taps de vi reutilitzats. Idees econòmiques, sorprenents i ecològiques que vosaltres mateixos podeu crear.

Bon Nadal a tothom!

Deixa un comentari