Dos estudis-loft únics al centre de Girona

Projecte de rehabilitació de dos estudis en la planta baixa d’un edifici en una de les places més cèntriques de la ciutat. Cada estudi té dos espais grans –un d’ells en la planta altell–, sala de reunions, un bany i un traster. Admeten usos múltiples, com ara viure-hi i treballar-hi. La situació dels estudis és privilegiada: en el centre de la ciutat però en un pati interior, amb llum i tranquil·litat. 

L’estudi núm. 1 té una superfície útil de 94,60 m2 i construïda de 114,45 m2. L´estudi núm. 2 té una superfície útil de 91,15 m2 i construïda de 113,70 m2. Hi ha tres trasters a disposició, d’una superficie útil aproximada de 2,80 m2 cadascun. L’accés als estudis és a través d’un pati interior privat de 76,70 m2. Unes grans vidrieres donen molta llum a aquests espais polifuncionals.

Habitatges 100% personalitzables

L’usuari pot personalitzar totalment l’espai on viurà: distribució, acabats, qualitats, instal·lacions, etc. Un concepte d’habitatge innovador que permet gaudir d’una llar feta a mida.

Planta Baixa:

Mínim consum i màxim confort

La millora de l’aïllament i les instal·lacions en comparació a un edifici convencional redueix la despesa energètica dels habitatges i millora el confort tèrmic dels usuaris.

Un edifici eficient, saludable i ecològic

La realització del projecte d’acord amb el model de construcció sostenible ECO8 certifica la qualitat ambiental dels habitatges rehabilitats, que compten amb la màxima qualificació energètica A.

Com participar en el projecte

Incovi us acompanya durant tot el procés: pre-venda, disseny personalitzat, construcció i gestió de l’habitatge acabat.

Per ampliar informació sobre el projecte ens podeu escriure a info@incovi.com, trucar al 972220594 / 609756691 o omplir el nostre formulari de contacte:

 

La informació comercial dels nostres projectes en curs la trobareu al següent enllaç:

Imatges del projecte