Rehabilitació energètica de 2 estudis-loft de 110 m2 a Plaça Poeta Marquina 4 de Girona

Projecte de rehabilitació de dos estudis en la planta baixa d’un edifici en una de les places més cèntriques de la ciutat. Cada estudi té dos espais grans –un d’ells en la planta altell–, sala de reunions, un bany i un traster. Admeten usos múltiples, com ara viure-hi i treballar-hi. La situació dels estudis és privilegiada: en el centre de la ciutat però en un pati interior, amb llum i tranquil·litat.

L’estudi núm. 1 té una superfície útil de 94,60 m2 i construïda de 114,45 m2. L´estudi núm. 2 té una superfície útil de 91,15 m2 i construïda de 113,70 m2. Hi ha tres trasters a disposició, d’una superficie útil aproximada de 2,80 m2 cadascun. L’accés als estudis és a través d’un pati interior privat de 76,70 m2. Unes grans vidrieres donen molta llum a aquests espais polifuncionals.